Συζήτηση με κατοίκους των Σπετσών

To νησί των Σπετσών επισκέφθηκε ο υποψήφιος Βουλευτής Α’ Πειραιώς & Νήσων της ΝΔ, Γιάννης Μελάς, όπου συναντήθηκε με φορείς, επαγγελματίες αλλά και κατοίκους του νησιού.

Ο Γιάννης Μελάς, είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις με τους κατοίκους του νησιού, ενώ έκανε ειδική αναφορά στα πεπραγμένα της Κυβέρνησης αυτά τα 4 χρόνια. Ο ίδιος,  μάλιστα έθεσε και το διακύβευμα των ερχόμενων εκλογών, τονίζοντας πως στις 21 Μαΐου επιλέγουμε πως θα κυβερνηθεί ο τόπος τα επόμενα χρόνια.

“Η  Νέα Δημοκρατία έχουμε  συγκεκριμένη προοπτική διακυβέρνησης να παρουσιάσουμε και την έχουμε καταθέσει στον ελληνικό λαό. Από την άλλη πλευρά, παρουσιάζεται ως εναλλακτική διακυβέρνησης  μία συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – Βαρουφάκη-ΠΑΣΟΚ; Θα ρισκάρουμε να γυρίσουμε στα χρόνια της πλατείας και της αβεβαιότητας; Ή θα πάμε μπροστά;» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Τέλος, ο Γιάννης Μελάς, επεσήμανε και μετά τις 21 Μαΐου θα συνεχιστεί η παρουσία του στις Σπέτσες, τονίζοντας πως με την απαραίτητη συνεργασία των κατοίκων, θα αναπτυχθεί ακόμη περισσότερο το νησί του Αργοσαρωνικού.

 

 

 

 

Total
0
Shares
Previous Article

Επίσκεψη στην Ύδρα

Next Article

Ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κ.Τσίπρας δεν έκαναν τίποτα για τον Πειραιά