Οι πολίτες θα δώσουν τη δυνατότητα στον Κυριάκο Μητσοτάκη να κυβερνήσει αυτοδύναμα

H συνέντευξη μου στην Εφημερίδα “Απογευματινή”:

1.Πώς σχολιάζετε την απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ να απέχει από τις ψηφοφορίες της Βουλής, εάν δεν ικανοποιηθεί του αίτημα για άμεση προκήρυξη των εκλογών;

Πρόκειται για μια αντιθεσμική και αντικοινοβουλευτική συμπεριφορά. Είναι  «επαναστάτες του γλυκού νερού»,  αμφισβητούν το δημοκρατικό πολίτευμα και δε σέβονται τους θεσμούς.

Οι βουλευτές έχουμε υποχρέωση να συμμετέχουμε στις κοινοβουλευτικές διαδικασίες και στις ψηφοφορίες. Εκτός από δικαιώματα, έχουμε και υποχρεώσεις. Εφόσον αρνούνται τις υποχρεώσεις τους να παραιτηθούν και από  τα δικαιώματά τους.

Ο Αλέξης Τσίπρας, θυμήθηκε τις εποχές του 2012 και του 2014 που δίχασε τους Έλληνες, όμως η χώρα έχει ανάγκη από σοβαρότητα.

2.Πιστεύετε ότι οι πρώτες κάλπες θα δώσουν καθαρό προβάδισμα στη Νέα Δημοκρατία;

Οι πρώτες εκλογές, όπως έχει επισημάνει και ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, είναι κρίσιμες και πρέπει να στείλουν ένα σαφές και ξεκάθαρο μήνυμα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ, με την απλή αναλογική προσπάθησε να προκαλέσει χάρος στη χώρα. Το ζήσαμε στη Τοπική Αυτοδιοίκηση και  είδαμε τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν.

Δεν μπορούμε να το ξαναζήσουμε, για αυτό είναι κρίσιμες οι πρώτες εκλογές και στόχος μας η Αυτοδυναμία. Πιστεύω ότι οι πολίτες θα δώσουν προβάδισμα στη Νέα Δημοκρατία από τις πρώτες εκλογές και στις δεύτερες  τη δυνατότητα στον Κυριάκο Μητσοτάκη να κυβερνήσει αυτοδύναμα.

3.Πως αξιολογείτε τις απαντήσεις που έδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ στις καταγγελίες Καλογρίτσα;

Η κατάθεση της γραμματέως του κ. Καλογρίτσα στο Ειδικό Δικαστήριο, τα sms σχετικά με το SyrizaChannel και γενικά οι καταγγελίες για «μαύρες σακκούλες», Βενεζουέλα, Αρτεμίου, φτιάχνουν ένα παζλ διαπλοκής στο οποίο κεντρικό ρόλο φαίνεται πως είχαν κεντρικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ.Τσίπρας ακόμη δεν έχει δώσει σαφείς απαντήσεις, ειδικά στα ζητήματα που αφορούν και τον ίδιο. Οι «μαύρες σακκούλες» δεν πήγαιναν στο σπίτι του κ.Παππά, αλλά στο κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με την κατάθεση.

4.Πώς κρίνετε την τροπολογία για την απαγόρευση του κόμματος Κασιδιάρη και τη στάση των κομμάτων της αντιπολίτευσης;

Κανένα κόμμα του δημοκρατικού τόξου, δεν πρέπει να ανησυχεί, αντιθέτως θα πρέπει ομόφωνα η Βουλή να απαγορεύσει τη συμμετοχή στις εκλογές  εγκληματικών οργανώσεων που μεταμφιέζονται σε πολιτικό κόμμα για να εξυπηρετήσουν σκοτεινά συμφέροντα. Όλοι λοιπόν προ των ευθύνων τους.

Θα επιτρέψουμε ή θα απαγορεύσουμε σε εγκληματικά μορφώματα να απειλούν τη Δημοκρατία μας;

Total
0
Shares
Previous Article

Kυριάκος Μητσοτάκης: O Ψηφιακός Φάκελος Ασθενούς στην υπηρεσία του πολίτη

Next Article

Μνημόσυνο των θυμάτων της Θύρας 7