Γιάννης Μελάς: Tηλεδιάσκεψη με τον Εμπορικό – Επαγγελματικό Σύλλογο Πόρου

Ο Βουλευτής Α’ Πειραιώς & Νήσων κ. Γιάννης Μελάς πραγματοποίησε τηλεδιάσκεψη με τον Εμπορικό – Επαγγελματικό Σύλλογο Πόρου.

Στη τηλεδιάσκεψη συμμετείχαν ο Πρόεδρος του «Εμπορικού-Επαγγελματικού Συλλόγου Πόρου» κ. Δημήτρης Συξέρης, ο Α’ Αντιπρόεδρος κ. Γιώργος Κανατσίδης, ο Β’ Αντιπρόεδρος κ. Ανδρέας Καΐκας, ο Γενικός Γραμματέας κ.Κυριάκος Μάνεσης και ο Πρόεδρος της «Ένωσης Αυτοκινητιστών Ταξί Πόρου-Γαλατά» κ.Νίκος Κόλλιας.

Αντικείμενο της συζήτησης ήταν η κατάσταση, τα προβλήματα και οι ανάγκες που έχει προκαλέσει η πανδημία του κορωνοϊού στις επιχειρήσεις στο νησί του Πόρου.

Από την πλευρά τους, οι εκπρόσωποι του Εμπορικού –Επαγγελματικού Συλλόγου παρουσίασαν αναλυτικά την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί και τις ανάγκες που υπάρχουν ενόψει του σταδιακού ανοίγματος της εμπορικής δραστηριότητας και της νέας τουριστικής περιόδου. Επανέλαβαν μάλιστα το αίτημα τους, για την οικονομική ενίσχυση των επιχειρήσεων του νησιού, αφού ο Πόρος ήταν ο πρώτος προορισμός όπου επιβλήθηκαν αυστηρά περιοριστικά μέτρα τον περασμένο Αύγουστο, με αποτέλεσμα να χαθεί το σημαντικότερο διάστημα της τουριστικής περιόδου.

Ο Βουλευτής Α’ Πειραιώς & Νήσων κ. Γιάννης Μελάς είναι σε διαρκή επικοινωνία με όλους τους αρμόδιους φορείς για την προώθηση των δίκαιων αιτημάτων των επιχειρήσεων του Πόρου με στόχο την οικονομική ενίσχυση τους, η οποία θα τις στηρίξει στην επανέναρξη των δραστηριοτήτων τους.

Total
0
Shares
Previous Article

Γιάννης Μελάς: Καλύπτουμε τις ανάγκες της οικονομίας

Next Article

Μάκης Βορίδης: Ο ΣΥΡΙΖΑ φοβάται την ψήφο των εκτός Ελλάδας εκλογέων