Γιάννης Μελάς: Στην Βουλή ξαναφέρνει τα προβλήματα της Πρωτοβάθμιας Υγείας σε Τροιζηνία και Πόρο

Mε νέα αναφορά προς το αρμόδιο Υπουργείο Υγείας, επανέρχεται ο Βουλευτής Α’ Πειραιώς & Νήσων Γιάννης Μελάς. Η αναφορά του σχετίζεται με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Τομέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας σε Τροιζηνία και Πόρο, όπως τα αναφέρουν σε επιστολή τους, οι αγροτικοί ιατροί της περιοχής.

Η αναφορά αυτή, έρχεται σε συνέχεια της αναφοράς που είχε καταθέσει στις 20-7-2020, κατόπιν της επιστολής της Προέδρου της Διοικούσας Επιτροπής του Τομέα Πρωτοβάθμιας Υγείας της περιοχής κ. Μαρίας Μέλλου.

Ο Βουλευτής Γιάννης Μελάς, δήλωσε:

«Είναι πολύ σημαντικό και αναγκαίο να προσφέρουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες υγείας στους κατοίκους όλων των περιοχών της χώρας μας. Είτε αυτοί ζουν κοντά στα αστικά κέντρα, είτε σε απομακρυσμένες περιοχές της περιφέρειας. Οφείλουμε να φροντίζουμε για την υγεία και των νέων αλλά και των ηλικιωμένων συμπολιτών μας. Είναι υποχρέωση μας, ώστε να μην ερημώσει η Ελληνική περιφέρεια. Οι επαφές με τους αρμόδιους υπουργούς θα συνεχιστούν για να βελτιωθεί η σημερινή κατάσταση»

Πηγή: https://peiraiasnews.gr/post/23651/giannhs-melas-sthn-boylh-ksanafernei-ta-problhmata-ths-prwtobathmias-ygeias-se-troizhnia-kai-poro

Total
0
Shares
Previous Article

Η Τουρκία επιστρέφει στον σκοταδισμό

Next Article

Τη στήριξη των επιχειρήσεων και των εργαζομένων του Πόρου ζητά ο Γιάννης Μελάς