Γιάννης Μελάς: Καλύπτουμε τις ανάγκες της οικονομίας

Από τη συμμετοχή μου στην εκπομπή “Mega Σαββατοκύριακο”

-Η κυβέρνηση όλο αυτό το διάστημα από όταν ξεκίνησε η πανδημία, έχει καταφέρει σε πολύ μεγάλο βαθμό να καλύψει το σύνολο των αναγκών της οικονομίας.

-Ας μην ξεχνάμε ότι αυτή τη στιγμή έχουν διατεθεί στην αγορά περίπου 38 δις ευρώ Είναι ένα αρκετά μεγάλο ποσό με το οποίο η ελληνική κυβέρνηση, για τις οικονομικές δυνατότητες της χώρας μας, έχει καταφέρει να στηρίξει τις επιχειρήσεις, τους εργαζόμενους και τους πιο ευάλωτους συμπολίτες μας.

-Αν λοιπόν τα είχε κάνει όλα λάθος η κυβέρνηση δεν θα έπρεπε το 2020 να έχουν κλείσει περισσότερες επιχειρήσεις από ότι είχαν κλείσει το 2019; Δεν θα έπρεπε το 2020 να είχαν ανοίξει λιγότερες επιχειρήσεις εν μέσω πανδημίας από ότι άνοιξαν το 2019; κ. Τζακρη ενημερωθείτε από τα επίσημα στοιχεία γιατί εκτίθεστε.

-Σε ό,τι αφορά τις επιχειρήσεις που είπατε ότι κλείνουν, απλά να σας ενημερώσω γιατί μάλλον δεν το γνωρίζετε, ότι το 2019 48.000 επιχειρήσεις έκλεισαν, ενώ το 2020 έκλεισαν λιγότερες. Αυτό σημαίνει ότι τα μέτρα αποδίδουν κ. Τζάκρη.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

 

Total
0
Shares
Previous Article

Τηλεδιάσκεψη με τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος & Ενέργειας κ.Αμυρά και τον Πρόεδρο της Ένωσης Απανταχού Μανιατών για τους δασικούς χάρτες

Next Article

Γιάννης Μελάς: Tηλεδιάσκεψη με τον Εμπορικό – Επαγγελματικό Σύλλογο Πόρου