Εμείς πορευόμαστε με σχέδιο και ο ΣΥΡΙΖΑ με fake news και λαϊκισμό

Αισιόδοξος ότι η χώρα θα ξεπεράσει γρήγορα τον «σκόπελο» της πανδημίας του κορονοϊού, αισιοδοξία που απορρέει από την πορεία των εμβολιασμών και το κυβερνητικό σχέδιο, εμφανίστηκε ο βουλευτής Α’ Πειραιά και Νήσων της ΝΔ Γιάννης Μελάς, μιλώντας στο TheCaller WEB TV και την εκπομπή EPOLITICS με τον Κωστή Μοσχολιό το πρωΐ της Τετάρτης.

Αρχικά, ο βουλευτής της ΝΔ ανέφερε πως η χώρα σωστά «άνοιξε» τώρα τον Τουρισμό, γιατί είναι η «βαριά βιομηχανία» της χώρας, για να υπογραμμίσει στη συνέχεια πως το «άνοιγμα» δραστηριοτήτων και οικονομίας σε αυτή τη συγκυρία το επέτρεψε η απροσδόκητα καλή πορεία των εμβολιασμών, χαρακτηρίζοντάς το ως το μεγάλο «όπλο» κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορονοϊού στη χώρα μας.

Σύμφωνα με τον κ. Μελά το lockdown δεν μπορούσε να συνεχιστεί για πολλούς λόγους, ενώ αναφερθείς στη συνέχεια στην Εστίαση, αφού σχολίασε την πρόταση που έκανε μαζί με άλλους βουλευτές της ΝΔ για λειτουργία και της μουσικής στα μαγαζιά, λέγοντας πως αυτός είναι ο ρόλος των βουλευτών, να αφουγκράζονται τα αιτήματα της κοινωνίας και να τα μεταφέρουν στην κεντρική εξουσία, είπε πως οι επιχειρηματίες έχουν στηριχθεί και θα συνεχίσουν να στηρίζονται από την κυβέρνηση.

Εξάλλου, ο βουλευτής της ΝΔ απέκλεισε το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, λέγοντας πως η κυβέρνηση έχει έργο ακόμα μπροστά της. Όπως είπε, μάλιστα, ο κ. Μελάς «καρφώνοντας» τον ΣΥΡΙΖΑ, «εμείς πορευόμαστε με πρόγραμμα, με σχέδιο, λελογισμένα και η αξιωματική αντιπολίτευση με φθηνό λαϊκισμό, fake news και μίσος».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

 

 

πηγή:thecaller.gr

Total
0
Shares
Previous Article

Στην Ολομέλεια σήμερα το νομοσχέδιο για την συνεπιμέλεια

Next Article

Επιδιώκουμε να μεγαλώνουν τα παιδιά και με τους δύο γονείς τους