Ερώτηση σχετικά με τα νέα μέτρα για τη χωρητικότητα των γηπέδων

Ερώτηση προς τον αρμόδιο Υφυπουργό Αθλητισμού, σχετικά με τα νέα μέτρα για τη χωρητικότητα των γηπέδων κατέθεσε ο Βουλευτής Α’ Πειραιώς και Νήσων Γιάννης Μελάς.

Στην ερώτηση του ο Βουλευτής σημειώνει ότι οι φίλοι του αθλητισμού στην αρχή της αγωνιστικής περιόδου προμηθεύτηκαν εισιτήρια διαρκείας για να παρακολουθήσουν τα αγαπημένα τους αθλήματα και τις ομάδες που υποστηρίζουν.

Προκειμένου να μπορέσουν να δώσουν το «παρών» στα γήπεδα, έσπευσαν να εμβολιαστούν για να είναι ασφαλείς. Μάλιστα, πολλοί φίλαθλοι προμηθεύτηκαν εισιτήρια διαρκείας και για τα παιδιά τους κάτι που επιβάρυνε περαιτέρω και τον οικογενειακό προϋπολογισμό.

Στην ερώτηση του ο Βουλευτής ρωτάει αν υπάρχει σχεδιασμός αποζημίωσης των φιλάθλων από το κράτος που ενώ εμβολιάστηκαν για να προμηθευτούν εισιτήρια διαρκείας με τα νέα μέτρα δεν θα μπορούν να παρακολουθήσουν τους αγώνες.

Επίσης, ο Βουλευτής επισημαίνει και την οικονομική ζημιά τόσο των επαγγελματικών όσο και των ερασιτεχνικών σωματείων καθώς τα έσοδα από τα εισιτήρια των αγώνων αποτελούν τη βασική πηγή εσόδων για την κάλυψη των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων.

 

Δείτε την ερώτηση:

 

Total
0
Shares
Previous Article

Ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει αντιπολίτευση πλειοδοσίας-Ψαρεύει σε θολά νερά

Next Article

Κυριάκος Μητσοτάκης: Συνεπείς στις δεσμεύσεις μας - Από 1η Ιανουαρίου μέτρα που μειώνουν τους φόρους και ενισχύουν το εισόδημα