Επίσκεψη στην Ύδρα

Ο υποψήφιος Βουλευτής Α’ Πειραιώς της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Μελάς, βρέθηκε στο νησί της Ύδρας, όπου συναντήθηκε με φορείς, επαγγελματίες αλλά και κατοίκους του νησιού.

Επισκέφθηκε το Δημαρχείο Ύδρας, όπου ενημερώθηκε διεξοδικά για τα προβλήματα αλλά και τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη από το Δήμαρχο Γιώργο Κουκουδάκη. Παράλληλα επισκέφθηκε, το Αστυνομικό Τμήμα Ύδρας, το Λιμεναρχείο καθώς και το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Ύδρας.

Μάλιστα, ο Γιάννης Μελάς, είχε  την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις με τους κατοίκους του νησιού, ενώ αναφέρθηκε στα πεπραγμένα της Κυβέρνησης αυτά τα 4 χρόνια.

Στη συνέχεια, έθεσε και το διακύβευμα των ερχόμενων εκλογών, τονίζοντας πως στις 21 Μαΐου επιλέγουμε πως θα κυβερνηθεί ο τόπος τα επόμενα χρόνια.

«Ως Νέα Δημοκρατία έχουμε καταθέσει μια συγκεκριμένη προοπτική διακυβέρνησης και εναλλακτική διακυβέρνησης μας παρουσιάζεται μία συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – Βαρουφάκη-ΠΑΣΟΚ; Θα ρισκάρουμε να γυρίσουμε στο 2015; Ή θα πάμε μπροστά;» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Τέλος, ο Γιάννης Μελάς, επεσήμανε πως η παρουσία του στην Ύδρα θα συνεχιστεί και μετά τις 21 Μαΐου, επισημαίνοντας πως με την απαραίτητη συνεργασία των κατοίκων, θα αναπτυχθεί ακόμη περισσότερο το νησί του Αργοσαρωνικού.

 

Total
0
Shares
Previous Article

Προτεραιότητα την επόμενη τετραετία να αυξηθούν οι μισθοί κατά 25%

Next Article

Συζήτηση με κατοίκους των Σπετσών