Διαδικτυακή συνάντηση με πρατηριούχους υγρών καυσίμων και τον Υπουργό Ανάπτυξης

Διαδικτυακή συνάντηση εργασίας με τον Υπουργό Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης και το Γενικό Γραμματέα Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή, Σωτήριο Αναγνωστόπουλο

Συμμετείχαν εκπρόσωποι και μέλη συλλόγων πρατηριούχων υγρών καυσίμων καθώς και οι Βουλευτές: Α’ Πειραιά και Νήσων, Γιάννης Μελάς, Ξάνθης, Σπύρος Τσιλιγγίρης και Δράμας, Μπλούχος Κώστας.

Συζητήθηκαν ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο των πρατηριούχων, όπως οι τιμές των καυσίμων, οι έλεγχοι στην αγορά για παταξη φαινομένων αισχροκέρδειας και παρουσιάστηκαν προτάσεις ενίσχυσης και ανάπτυξης του κλάδου.

Ένα από τα ζητήματα που απασχόλησαν τους συνομιλητές, ήταν η εξεύρεση λύσης στις τιμές των καυσίμων στα πρατήρια της παραμεθορίου και η αποφυγή αθρόας μετάβασης σε πρατήρια εκτός συνόρων, δημιουργώντας ζητήματα στην εθνική μας οικονομία, με τον Υπουργό να δεσμεύεται ότι θα εξετάσει τρόπους ανάσχεσης του φαινομένου αυτού.

Ακολούθησε γόνιμος και ειλικρινής διάλογος καθώς και ενημέρωση για πλέγμα δράσεων και παρεμβάσεων εκ μέρους του Υπουργείου.

Total
0
Shares
Previous Article

Αναφορά για την παύση των ανταποκριτών του ΟΓΑ στα νησιά του Αργοσαρωνικού

Next Article

Ψηφιακά ραντεβού και στους Δήμους